Lentopallon naisten Mestarien liigan 2. kierroksen ratkaisuottelu LP Salo-VC Maritza Plovdiv lähestyy. Keskiviikkona pelattavan ottelun bulgarialaisosapuoli saapui Saloon maanantaina iltapäivällä. Joukkue päätyi matkustamaan pohjoiseen etelän kautta: matkareitti vei ensin Turkin Istanbuliin, josta se lensi Suomeen.

Ensimmäinen osaottelu päättyi Bulgariassa Maritza Plovdivin 3-1-voittoon. Näin ollen LP Salon pitää voittaa keskiviikkona vähintään 3-1, jonka jälkeen pelattaisiin ratkaiseva niin sanottu kultainen erä 15 pisteeseen.

– Ensimmäinen osaottelu oli melko tunteikas ja varsin korkeatasoinen, totesi Maritzan päävalmentaja Ivan Petkov maanantain tiedotustilaisuudessa.

Tiistain aamupäiväharjoitusten jälkeen Salohalli viritetään ”Eurocup-kuntoon”. Sokerivaahteraparketin sijaan alustaksi vaihdetaan taraflex, jossa Maritza Plovdiv harjoittelee kello 18-19.30.

  • Itse ottelu alkaa keskiviikkona kello 19.