Ajokelvoton ja -luvaton ajoi ratsian läpi ja juoksi poliisia pakoon Salossa

2

Salossa Somerontien ja Niinistönkadun risteyksessä tiistaina vähän ennen iltakuutta poliisi yritti ratsiassa pysäyttää Someron suunnasta tullutta henkilöautoa, mutta kuljettaja ajoi ratsian läpi pysähtymättä. Poliisipartio tavoitti henkilöauton Niinistönkadun päästä, jonne kuljettaja jätti kulkuneuvon ja lähti juosten karkuun. Poliisi tavoitti parin korttelin päästä salolaisen vuonna 1999 naisen ja 1992 syntyneen miehen, jotka olivat olleet liikenteessä edellä mainitulla ajoneuvolla. Molemmat ovat poliisin vanhoja tuttuja.
Poliisi tutkii molempien henkilöiden osuutta rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikennerikkomukseen.
Myös Salon Perniöntiellä poliisi pysäytti ajokunnottoman ja ajoluvattoman salolaismiehen, joka ajoi ajokiellossa ollutta henkilöautoa. Vuonna 1972 syntynyt mies puhalsi alkometriin
Salossa Perniöntiellä 21.11.2017 kello 16.50 poliisi pysäytti h-autoa kuljettaneen -72 synt. salolaismiehen, joka puhalsi alkometriin reilun yhden promillen lukeman. Ajoneuvo oli katsastamaton , siitä oli verot maksamatta ja se oli poistettu liikenteestä. Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, ajoneuvorikkomuksiin ja ajoneuvoverorikokseen.

Ankarammat rangaistukset

En halua syyttää ketään tai muuta, mutta antakaa noille syyllisille oikeasti ankarammat rangaistukset. Varsinkin, kun puhutaan jo poliisille ennestään tutuista. Pahoittelen, mutta alkaa jo hermostuttaa nuo. Vahingoittavat yhteiskuntaamme.

Mithari Naks

Jälkimmäinen parempi tapaus: Kuski kännissä ja katsastamaton, liikenteestä poistettu auto, josta verot maksamatta. Hyvä, että poliisi sai noukittua tämän ”vapaamatkustajan”.