Kiinteistö Alanko oman alansa ykkönen

2
Salolaisen Kiinteistävälitys Alanko oy:n toimitusjohtaja Jukka Alanko on toisen polven kiinteistövälittäjä. Hän on ollut alalla vuodesta 1980 lähtien. Kuva: SSS-arkisto/Minna Määttänen

Salolainen Kiinteistövälitys Alanko on valittu alansa vuoden yritykseksi. Valinnan teki Suomen Kiinteistönvälittäjien (SKVL) liittokokous.

Suomen kiinteistövälittäjät ry:n toimitusjohtaja Jussi Mannerbergin mukaan Kiinteistövälitys Alanko noudattaa hyvää välitystapaa ja on esimerkillinen SKVL-yritys.

– Yrityksellä on hyvä maine ja se on tehnyt pitkäjänteistä työtä. Valintaan vaikutti myös yrityksen menestyminen markkinoilla, Mannerberg kertoo valinnan taustoista.

Kiinteistövälitys Alanko Oy:n toimitusjohtaja Jukka Alanko on toisen polven kiinteistönvälittäjä. Hänen isänsä Olli Alanko aloitti kiinteistönvälittäjänä Salossa vuonna 1951. Yrittäjäksi Olli Alanko ryhtyi vuonna 1959.

Ex-Noksu

Mielenkiintoinen valinta salolaisittain. Viime kesän Länsiranta-uutisoinnissa Alanko kun profiloitui ajamaan vain olemassaolevien yritysten etuja, vastustamalla uusien yrityksien tuloa Saloon.

Jukka+Alanko

Toimin Salon Yrittäjien puheenjohtajana. Salon Yrittäjät on jäsentensä edunvalvoja. Ko. tilanteessa yhdistykselle on esitetty avunpyyntö. Uutisointi asian tiimoilla on ollut hieman puutteellista, ja siitä johtuu väärinkäsitys. En tietenkään vastusta, eikä kukaan muukaan yhdistyksestämme vastusta uutta yrittäjää – asia on täysin päinvastoin. Pysäköintipaikat eli asiakaspaikat ovat yrityksille elintärkeitä. Siksi olisi kokonaisuuden kannalta hyvä sijoittaa uusi ravintola sellaiseen paikkaan, että kaikki voivat olla tyytyväisiä ja kaikkien toiminta-edellytykset turvataan. Siitä on kysymys.
Kiinteistönvälityksen kanssa asialla ei ole mitään tekemistä.