Kiskon Jyrki Hakkarainen Varsinais-Suomen yrittäjien puheenjohtajaksi

0
Jyrki Hakkarainen. Kuva: SSS/Vesa Käiväräinen.

Varsinais-Suomen yrittäjien vuosikokous valitsi aluejärjestön puheenjohtajaksi Jyrki Hakkaraisen Kiikala-Suomusjärvi-Kiskon yrittäjistä. Puheenjohtajavalinta tehtiin Varsinais-Suomen yrittäjien vuosikokouksessa Turussa keskiviikkoiltana.

Varatuomari Jyrki Hakkarainen (s. 1966) toimii Kiskon Laki Oy:n yrittäjänä. Hän on myös Kiikala-Suomusjärvi-Kiskon yrittäjien puheenjohtaja ja toimii tällä hetkellä Varsinais-Suomen yrittäjien varapuheenjohtajana.
– Kokemus monipuolisesta järjestötyöstä, strategisesta johtamisesta sekä verkostoissa toimimisesta ovat vahvuuksiani tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle, tärkeintä on kuitenkin into ja palava halu kehittää yrittäjyyttä Varsinais-Suomessa, Hakkarainen totesi kokouksessa pitämässään puheessa.

Puheenjohtajaehdokkaana Hakkaraisen lisäksi oli istuva Varsinais-Suomen yrittäjien puheenjohtaja, yrittäjä Jaakko Heininen Liedon yrittäjistä.
Kokous valitsi myös varapuheenjohtajat seuraavalle toimintavuodelle. Varapuheenjohtajiksi valittiin Taija Kavalto Kaarinan yrittäjistä, Mika Nikula Maskun yrittäjistä ja Tarja Oikarinen Turun yrittäjistä.