Nieminen visioi Linjuriin ”hiukan parempaa” ruokakauppaa

13
Linjurissa on paljon tiloja tyhjillään.

Linjurin kiinteistön viime kesänä ostanut Jorma Nieminen pyrkii saamaan Linjuriin uuden ruokakaupan.

Niemisen ajatuksena on päivittäistavarakauppa, jossa olisi myyntipaikkoja myös paikallisille tuottajille.

-Ajatuksena on sellainen hiukan parempi ruokakauppa. Kauppahallia ei saa näin pieneen kaupunkiin, mutta tuotemielessä se voisi olla samantapainen, sanoo Nieminen.

 

Lue lisää aiheesta tiistain Salon Seudun Sanomista. Pääset digilehteen tästä.

marco

Panostakaa myös asiakaspalveluun nykyisiä paremmin.

Make

Juuri näin. K-Ryhmä on toteuttanut aika hyvin sen, että kauppias voi ottaa paikallisia tuotteita myyntiin. Tätä jalostamalla saattaisi saada uuden hyvän konseptin. Pitää miettiä tarkasti toteutustapa ja sitten levittää ”aatetta” myös muualle. Kysyntää laadukkaalle ja hyvin tuotetulle ruoalle on. Tästä kertoo esimerkiksi reko-ruokaringit, jossa tuottaja myy tuotteitaan suoraan kuluttajalle. Toki, jos tähän tulee yksi rahastajaväliporras väliin niin tuotteiden hinta saattaa karata ja se muodostaa esteen ostajalle..

Oletettavasti helpointa toteuttaa kuitenkin jonkun jo olemassa olevan ketjun kanssa jotta tuotevalikoima on riittävän laaja, niin että sieltä voi ostaa myös muut päivittäistavarat. Ja näitä muita ketjujahan ei kyllä taida olla kuin M-Marketit.

Jarna

Hyvä että tulee muutakin kuin S-ryhmän vakuumipakattuja ”ruokia”

Ex-Noksu

Sinänsä kannatettava ajatus, mutta kenellä nyky-Salossa on varaa tällaiseen luksukseen lukuunottamatta niemisiä, alankoja ja kaupungin ylempiä virkahenkilöitä? Jos K-kauppa ei kannata tuossa paikassa niin miksi tämä konsepti kannattaisi? Kaupan tulos tulee riittävästä liikevaihdosta, ei muutaman asiakkaan maksamasta korkeasta katteesta. Ne von liiber-laarumit käyvät kuitenkin ostamassa hanhenmaksansa Hgin kauppahallista.

Heikki

Voisitko olla hiljaa. Anna miehen tehdä nyt muutosta.

Ex-Noksu

Mikä on kommenttisi lisäarvo? Uutinen jo kertoi että Nieminen haluaa muutosta ja pidän sitä sinänsä positiivisena.

Heikki

Mainitse se, myös ekalla kommentissasi.

yks+mamma

Lähiruokakauppa olisi monien mieleen ja etenkin heille, jotka nyt ”paikkurit” tuovat päätepysäkilleen Linjuriin. Samoin kaupungin järjestämä Hyvinvointipalvelu-piste on kaupunkilaisille mieleen. Yläkertaan vielä edullisten tuotteiden liike, monipuolisin artikkelin, esim. Tokmanni, tai saksalainen ketjuliike!

Hiukan parempi

Rautakauppa tai autokauppa, parkkitalokin vieressä. Pääsee ajamaan ylös asti.

Tulia

Linjurissa hyvät tilat vaikka mihin. Rautakauppakin voisi olla hyvä idea. Ei tarvitsisi Merinittyyn kävellä. Onnistuisikohan tuottajien liha-kalakauppa ”hallityyliin” entä luomukauppa tai juustokauppa?

Merkitseekö salolaisille vain hinta vai perinteet? Palvelu on kuitenkin se, mitä useimmat arvostavat ei halpuutus. Kuiro voisi kahviotaan laajentaa, kävijöitä riittää, mutta säilyttämällä sen kuitenkin katutasossa.

Ex salolainen

Koittakaa keksiä jotain joka vetää ostajia Salon ulkopuolelta. Salo ei nouse omalla taloustilanteella. Tarvitaan ulosvientiä. Salossa on brändejä jotka myy ulkopaikkakunnilla.
Ne pitää saada mukaan.

kalle

Miten?

Sahuri

Melkein tyhjä Linjuri ei paljoa houkuta. Ikävä on koko kerroksen ja lounaskahvilaa myöten levinnyttä Anttilaa.