Salon VPK tuskastunut villiin pysäköintiin

1

Salon VPK kärsii väärin sekä luvatta pysäköidyistä autoista. Kadun varrella pysäköintikieltoalueella olleista autoista on ilmoitettu poliisille, mutta pihamaalle luvattomasti pysäköidyistä autoista ei ole virkavaltaa haluttu vaivata.
Villisti pysäköidyt autot ovat hankaloittaneet VPK:n hälytyslähtöjä. Yhtä autoa ei ole saatu edes tallista ulos, kun autot on parkkeerattu aidan vierustalle, jonka reunassa on yksi talli.
VPK:n päällikkö Janne Nurmi sanoo, että myös pihamaalta ulos ajettaessa on ollut hankaluuksia, sillä Mariankadulla liikennevaloihin pysähtyneet auto ovat tukkineet kadulle ajon.
Alueelle on maalattu valkoista ruudukkoa, jotta autoilijat älyäisivät jättää ulosmenoväylän vapaaksi, mutta aika harvoin tyhjää tilaa on.
Hälytyksen sattuessa palokuntalaisilla on kiire. Nurmi sanoo, että yleensä hälytystehtäviin lähtevät kaikki viisi autoa. Tehtäviä on vuosittain noin sata.

Entinen salolainen

Osa kantasuomalaisista autoilijoista on ”puusilmä porukkaa”, joilla on omat liikennesäännöt ja oma napa se tärkein!!. 😠😤