Somero saa alennusmyyntiin kuusi asuntotonttia

0

Someron kaupunki on lähdössä mukaan asuntotonttien alennuskampanjaan. Someron kaupunginhallitus esittää, että keskustassa vapaana olevat kaupungin omakotitontit myydään eurolla neliö. Tonttien normaalihinta on runsaasta neljästä eurosta hieman yli viiteen euroon.

Tonttipulan vuoksi Someron alen tarjonta on kuitenkin varsin pientä. Someron kaupunginjohtaja Sami Suikkanen laskee, että alennuksella voidaan myydä kuusi omakotitonttia. Luvussa ovat mukana kaikki tontit, joita Someron kaupungilla on tällä hetkellä kaava-alueella rakennusvalmiina ja vapaana.

Tonttien alennusmyynnistä päättää lopullisesti kaupunginvaltuusto.

 

Lue lisää päätöksen perusteluista ja alennuskampanjasta tiistain lehdestä. Digilehden voit lukea tunnuksilla tai ostaa irtonumeron tästä.