Salon Vilppaan koripalloilija Teemu Rannikko on saanut kutsun Linnan juhliin. Rannikon rinnalla juhlassa nähdään puoliso Ilona Rannikko.

Pitkää uraa koripalloilijana tekevä Rannikko siirtyi täksi kaudeksi Salon Vilppaaseen. Hän on joukkueen kapteeni. Rannikko on ollut myös vuosia Suomen maajoukkueen luottopelaaja. Viimeksi Rannikko esiintyi maajoukkuepaidassa loppukesän EM-kisoissa.

Rannikko on 189-senttinen takamies. Hän on syntynyt vuonna 1980 ja asuu Kaarinassa.

Koripallon Euroopan mestaruuskisoissa presidentti Sauli Niinistö vieraili Suomen Susijengin pukukopissa ja toivotti ensimmäiseksi maajoukkueen nestorin Teemu Rannikon tervetulleeksi Saloon. Joensuun Katajassa edellisellä kaudella Suomen mestaruuden voittaneen Rannikon oli hetki aikaisemmin uutisoitu pelaavan seuraavalla kaudella Salossa. Presidentti oli huomannut siirron, ja Rannikko kertoi asiasta lehdille.