Vilppaan Juho Nenonen nousee Susijengin kokoonpanoon Tshekki-ottelussa

0
Olkapäävammasta toipuva Juho Nenonen saatetaan nähdä helmikuussa MM-karsintaotteluissa.

Vilppaan Juho Nenonen nousee Susijengin pelaavaan kokoonpanoon maanantaina Helsingissä pelattavassa MM-karsintaottelussa Suomi-Tshekki.

Nenonen jäi kokoonpanon ulkopuolelle perjantain Bulgaria-ottelussa, joka päättyi Suomen 82-80-voittoon. Tuukka Kotin loukkaantuminen kuitenkin avasi Nenoselle paikan kokoonpanosta. 30-vuotias Nenonen on pelannut aikaisemmin kaksi maaottelua.

Nenosen lisäksi kokoonpanoon nousee Katajan Ilari Seppälä, joka ottaa takakentällä Antto Nikkarisen paikan. Näin ollen jalkavammasta kärsivä Vilppaan kasvatti Roope Ahonen pysyy kokoonpanossa. Lisäksi joukkueessa on Vilpasta edustava Mikko Koivisto.

Suomen ja Tshekin ottelu alkaa maanantaina kello 18.30. TV2 lähettää ottelun suorana.