AL: Perussuomalaisten Hakkarainen häiriköi sinisten ryhmähuoneessa

1

Aamulehden mukaan perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen tunkeutui sinisten ryhmähuoneeseen eduskunnan pikkujouluissa perjantain vastaisena yönä. Lehden mukaan Hakkarainen alkoi heitellä ryhmähuoneessa olleita alkoholijuomia lattialle.
Aamulehden silminnäkijäkertomusten mukaan Hakkarainen käyttäytyi aggressiivisesti ja uhkaavasti, kun työministeri Jari Lindström (sin.) pyysi häntä poistumaan sinisten ryhmähuoneesta. Lindström yritti puhumalla rauhoitella Hakkaraista, mutta joutui silminnäkijäkuvausten mukaan perääntymään tilanteesta, jotta hänen ja Hakkaraisen välille ei olisi syntynyt käsirysyä.
Hakkarainen pyysi myöhemmin Facebookissa tapahtunutta anteeksi. Hän myönsi käyttäytyneensä sopimattomasti kansanedustajakollegaansa kohtaan.
Työministeri Lindström kiisti Iltalehdelle, että Hakkarainen olisi haastanut käsirysyyn pikkujouluissa.
– Tuohan ei pidä osaltani paikkaansa, koska en ole tuollaista nähnyt enkä siitä mitään tiedä, Lindström kommentoi lehdelle.
Hakkarainen ja Lindström olivat viime kesään asti puoluetovereita. Lindström lähti perussuomalaisista irtautuneeseen Siniseen tulevaisuuteen, Hakkarainen jäi perussuomalaisiin.

MTV: Hakkarainen suuteli väkisin kokoomuksen Ruohoa

Kokoomuksen kansanedustaja Veera Ruoho kertoo perussuomalaisten kansanedustajan Teuvo Hakkaraisen suudelleen häntä väkisin eduskunnassa torstaina. Asiasta uutisoi MTV maanantaina.
Perussuomalaiset vietti torstai-iltana pikkujouluja Eduskuntatalossa.
Ruoho kertoo poistuneensa täysistunnosta tauolle eduskunnan kuppilaan, kun Hakkarainen oli käynyt häneen yllättäen kiinni. Ruoho sanoo pelänneensä myös niskojensa puolesta Hakkaraisen otettua hänestä niskalenkin.
Teuvo Hakkarainen on perussuomalaisten 2. varapuheenjohtaja. Ruoho loikkasi perussuomalaisista kokoomukseen kesäkuun lopussa.

Alkoholin haitat esille käytännössä

Eduskunnan pikkujouluissa lääkärikansanedustaja Päivi Räsänen (kd.) kutsuttiin apuun eduskunnan täysistuntosalista torstai-iltana. Toisaalla eduskunnassa epäiltiin alkoholimyrkytystä pikkujouluihin osallistuneella henkilöllä, kertoo Aamulehti.
Lehden mukaan perussuomalaisia edustava henkilö oli oksennellut eduskunnan käytävälle eikä pysynyt pystyssä. Kyse ei ollut kansanedustajasta.
– Kyllähän se tosi ristiriitaiselta tuntuu, että eduskunnassa on käynnissä keskustelu, jossa alkoholin haitoista puhutaan, ja samaan aikaan talossa tapahtuu näin, sanoo Räsänen Aamulehdelle.
Lääkärinä toiminut Räsänen ei voi kertoa tarkemmin yksittäisen potilaan voinnista, koska häntä sitoo vaitiolovelvollisuus.
Aamulehden mukaan eduskuntaan tilattiin ambulanssi, johon rajusti oksennellut potilas kannettiin. Aamulehti kirjoittaa, että vahvassa humalatilassa ollutta perussuomalaisten kansanedustajaa Teuvo Hakkaraista oli pyydetty poistumaan potilaan luota, kun tätä kannettiin ambulanssiin.

https://www.aamulehti.fi/uutiset/kansanedustaja-teuvo-hakkarainen-tunkeutui-eduskunnassa-sinisten-ryhmahuoneeseen-viskoi-alkoholijuomia-lattialle-eika-totellut-ministerin-poistumispyyntoa-200613091
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712182200613870_u0.shtml
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/karut-yksityiskohdat-teuvo-hakkarainen-suuteli-vakisin-kansanedustajaa-pelkasin-niskani-puolesta/6701494#gs.cFZsR5Q
https://www.aamulehti.fi/uutiset/eduskunnan-pikkujouluissa-alkoholimyrkytyksen-saanut-kannettiin-oksentelevana-ambulanssiin-laakari-paivi-rasanen-halytettiin-avuksi-kesken-alkoholihaittakeskustelun-200612520/

STT

Kuvat:

Teuvo toimii tavallaan

Eikös sitä SuomiPopilla jo aikanaan Hovimuusikko Ilkka laulanut ” kun Teuvo ottaa hieman märkää, ei mikään estä Viitasaaren härkää” 😉