Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlat jatkuvat tänään Suomalaisen kauppakamarin gaalassa Hongkongissa. Suomalaista musiikkia juhlassa esittävät Katri Somerjoki & Niittisydän sekä pop-kanteletar Ida Elina.

Katri Somerjoki on koonnut uuden ohjelmistonsa pääosin edesmenneen setänsä Rauli ”Badding” Somerjoen kappaleista tämän 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Kappaleet on sovitettu uuteen uskoon.

Somerjoki iloitsee siitä, että Baddingin musiikki kiinnostaa maailmalla. Gaalavieraat saavat kuulla Baddingin omista sävellyksistä tietenkin ylivertaisen Paratiisin ja Valot,  mutta muun muassa myös kappaleet Kuihtuu kesäinen maa, Omista minut ja Mä haluan sun. Juhlissa soi tietenkin myös Raul Reimanin Baddingille tekemä Bussi Somerolle.

Katri Somerjoen bändissä soittavat hänen kitaristimiehensä Stefanos Hirvonen sekä basisti Timo Tuppurainen ja rumpali Honey Aaltonen.

Lue lisää Salkkarin kulttuurisivuilta 9.12.2017