Lännen Media: Turun joukkopuukotus syyteharkintaan, vaikka etsintäkuulutettua miestä ei tavoitettaisi

0

Keskusrikospoliisi aikoo siirtää Turun joukkopuukotuksen syyteharkintaan, vaikka kansainvälisen etsintäkuulutuksen piirissä olevaa miestä ei tavoitettaisi, kertoo Lännen Media. Poliisi on yrittänyt tavoittaa Turussa asunutta, mutta Suomesta viime kesänä poistunutta uzbekistanilaistaustaista miestä kuulustelua varten. Poliisi ei ole tarkentanut, missä roolissa se haluaisi miestä kuulla.
Tutkinnanjohtaja Olli Töyräs kertoo Lännen Medialle, että juttu lähetetään syyteharkintaan tarvittaessa ilman etsintäkuulutetun tavoittamista.
Töyräs arvioi, että juttu on luovutettavissa syyteharkintaan tammikuun lopussa.
Elokuisesta joukkopuukotuksesta epäilty marokkolaismies on parhaillaan mielentilatutkimuksessa. Vuonna 1994 syntynyttä miestä epäillään kahdesta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta ja kahdeksasta samassa tarkoituksessa tehdystä murhan yrityksestä.

STT

Kuvat: