Luonnonlumen hiihtokausi käynnistyi Salon seudullakin

0
Halikkolainen Milla Seppä sujutteli torstaina Melassuon hiihtoalueella.

Valkean joulun statusta ei Salon seudulle tohdi missään nimessä povata vielä kymmentä vuorokautta ennen pyhiä. Sen sijaan innokkaimmat maastohiihdon ystävät pystyvät ainakin toistaiseksi toteuttamaan intohimoaan luonnonlumella.

Perniön Melassuon hiihtoalue ei vielä torstaina iltapäivällä ollut priimakunnossa, mutta eteenpäin lumella pääsi. Lunta tuli kuitenkin lisää torstaina illalla.

Tulevan viikon sääennusteet antavat toivoa siitä, että hiihtomahdollisuus säilyy Salon seudulla ainakin useampia päiviä.

Perniön Urheilijat järjesti syksyllä hiihtokoulun, joka jatkuu tammikuussa. Valmennustoimintaa vetää muiden muassa Outi Helkama, joka suorittaa parhaillaan Suomen Hiihtoliiton korkeinta eli kolmostason valmennustutkintoa.

Lue lisää 15.12.2017 lehdestä