Osa Asemakadun päiväkodista evakkoon sisäilmaongelmien takia

6
Evakon lapsi

Tuleeko lsosista nyt pakolaisia, kun joutuvat evakkoon?

Näin se Unicef mainostaa, että evakkoon lähteneet olivat pakolaisia. Ei pidä paikkaansa.

Hiirenpipanat

Salossa pelleillään hiiriongelmien kanssa vaikka homeongelmat ovat pahempia. Hajalassahan ei ollut hometta vaan puutteellinen ilmanvaihto ja tämä sekä hiiriongelma on helppo hoitaa verrattuna homeongelmaan. Kai tuo Asemakatu suljetaan välittömästi, onhan tilanne pahempi kuin Hajalassa.

kaupunkilainen

Toivottavasti Salon kaupungin hallitus yms päättävät Herrat tekevät uuden vuoden lupauksen ettei ensi vuonna yksikään pienten lapsiryhmät ja heidän hoitajansa joudu kärsimään jatkuvasta home-ongelmasta ja stressiä muutosta sinne sun tänne.

PeltAri

Täytyy sanoa, että Salo on saanut ainutlaatuisen maineen maaseutunsa kohtelusta. Mutta niin kuin tekstaripalstalla sanottiin, tuli vipinää, kun huomattiin uudessa kaupungintalossa ongelmia.

Vastuunkantajaa kaivataan

Tuota mainostetaan, että heti tuli vipinää, kun kaupungintalolla havaittiin ongelmia. En sanoisi vipinäksi sitä, että ensin ongelmaa vähäteltiin, mitätöitiin ja kiistettiin useita vuosia, kunnes työntekijöitä alkoi sairastua ja oireilla niin paljon, että oli pakko myöntää tosiasiat. Edelleen olisi syytä selvittää, onko sekään pytinki edelleenkään kunnossa. Eipä taida olla kaikkia ongelmia ja ilmanvaihdon toimimattomuutta vieläkään saatu korjattua. Mutta sitä, mistä ei puhuta, ei ole. Niin kauan kuin ei myönnetä, ongelmia ei ole. Sitten kun on pakko myöntää, kerrotaan vain jäävuoren huippu, niin vähän kuin mahdollista. Ettei vaan syntyisi hysteriaa. Sitä odotellessa, että kerrankin sellainen kohuttu hysteria syntyisi. Tarkoitetaanko mellakkaa vai mistä… Lue lisää »

änkyrä

Vastuunkantajia ei ole. On vain joku isännöitsijä, joka napsauttaa koneellisen ilmanvaihdon pois päältä illalla ja loma-aikoina. ”Kun simmottis on ain ennenki tehty ja se säästää sähköö”.