Rattijuoppo kaahasi Salon keskustassa

0

Humalassa ollut ulkopaikkakuntalainen mies kaahasi reilua ylinopeutta Salon keskustassa torstaiyönä kahden aikaan. Vuonna 1994 syntynyt mies puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat.
Rattijuoppo lähti hurjastelemaan paetessaan poliisipartiota, joka yritti pysäyttää hänet. Mies kiihdytti henkilöauton vauhdin kovimmillaan sataan kilometriin tunnissa alueella, jossa suurin sallittu nopeus on neljäkymmentä kilometriä tunnissa.
Poliisi tavoitti lopulta ajoneuvon Portimonkadulla.
Tapahtuma-aikaan tienpinta oli jäinen ja erittäin liukas. Poliisin mukaan ajoneuvon kuljettaja vaaransi vakavasti muiden tienkäyttäjien hengen ja turvallisuuden.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja törkeään rattijuopumukseen.