Salossa murtauduttu useisiin autoihin

8

Automurtautuja tai murtautujat ovat olleet liikkeellä Salossa. Salon Meriniityn teollisuusalueella Myllyojankadulla on murtauduttu ainakin kahteen henkilöautoon sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Molemmat autot ovat olleet odottamassa autokorjaamolle pääsyä ja olleet pysäköitynä autokorjaamon pihalla. Autoihin on päästy sisään rikkomalla auton ikkuna ja ainakin toisesta autosta on varastettu autosoitin.

Lisäksi Salossa Farmoksen tontilla olleeseen pysäköityyn autoon on murtauduttu.

marco

Autoni huoltokirja on varmaan muillekin rahan arvoista tavaraa.

Hakan

Paikallisia jannuja liikenteessä. Jos tuollainen tapauskohta sattuisi meikäläiselle, niin jannulta lähtisi työkalut irti. Ei muuta kuin, jannut olkaa ihmisiksi.

Oka

Mistä tiedät että jannuja? Jos tiedät niin hyvin ilmoita poliisille.

Hakan

Oka, jos sinulla ei ole parempaa tekemistä, keskity johonkin muuhun. Salossa tapahtuvien murtojen tekijöistä suuri osa onkin alkoholisoituneita tai sekakäyttäjiä. Yleinen ryhmä onkin se, joka on istunut valtion hotellissa ja päässyt taas vapaalle jalalle.

Vaikka kerroinkin, että jannut, niin se ei välttämättä tarkoita, että ne perusjannut ovat joitakin ohikulkineta nuoria. Enkä tiedä kuka tai ketkä ovat tehnyt, mutta arviot on nämä.

Hamradio

Autosoittimen pölliminen on huumeorjien yleinen kohde. Jälleen nähdään se, mitä huumeet mahdollisesti saa aikaan. Tulee olemaan jatkossakin ihmiskunnan yksi pahimmista ongelmista. Sekin harmittaa, kun näitten takia hyvätkin lääkkeet lopetetaan väärinkäytösten takia.

Jansku

Tervetuloa murtautumaan meille/autooni.
Kotona kamerat ja hälyttimet, kuin myös autoissa.
Pippurikaasua tarjolla kädenulottuvilla joka kohteessa, myöskin kansallispelivälinettä.
Tervetuloa varkaat, viranomaisten turha mussuttaa laittomista itsesuojelu/omaisuuden turvaamisvälineistä ennenkuin takaavat turvan normi ihmisille.
Hienoa olisi jos poliisi hyppäis pois puskista kyttäämästä ns. ylinopeuksia ja keskittyis oikeisiin rikoksiin.

Hakan

Nyt on asiaa!

Eeli

Ottakaa ne kiinni mua pelottaa kun ne murtautuu.