SalPa solmi tärkeän jatkosopimuksen – Lucas Gabrielsson on ensi kaudellakin Joutsen

0
Lucas Gabrielsson iski SalPan kauden avausmaalin.

Viime kaudella jalkapallon Kakkosen B-lohkon parhaaksi pelaajaksi äänestetty Lucas Gabrielsson jatkaa ensi kaudellakin Salon Palloilijoissa.

Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana parhaiten viihtyvä TPS-kasvatti Gabrielsson, 22, teki viime kaudella 20 ottelussa 11 maalia ja oli viimeisellä kierroksella lohkovoiton menettäneen SalPan paras maalintekijä. Gabrielsson voitti myös perinteisen Salon Seudun Sanomien pistekilpailun.

Tommi Pikkaraisen komentoon palaavan ”Joutsenien” sopimustilanne näyttää vuodenaikaan nähden kohtuullisen hyvältä. Kasassa on kymmenen sopimusta, ja puolustuspää on melkein jo kasassa.

Maalille palaa Santeri Aaltonen, jota sparraa SalPan A-poikien Heikki Leppäkoski. Puolustuksessa jatkosopimukset ovat tehneet TPS-taustaiset Emil Enqvist, Jami Siirtola ja Pyry Tenho sekä SalPan omat kasvatit 16-vuotias Onni Vesterinen ja tiistaina 32 vuotta täyttävä Iku Leino. Hyökkäyksessä Gabrielssonin syöttöjä vartoo niin ikään oma kasvatti Elmo Heinonen sekä viidennen kautensa SalPassa aloittava Albijon Muzaci.

Päivitetty klo 16.42: Sopimuspelaajien määrä.