Venäjän maajoukkuemaalivahti torjui lähes kaiken – Jokerit hävisi kolmannen kerran peräkkäin

0

Petteri Wirtasen kaksiminuuttinen ennen kolmannen erän puoliväliä osoittautui kohtalokkaaksi Jokereille. Kotijoukkue Metallurg Magnitogorsk tasoitti Jokerien johdon 1-1:een ja eteni voittolaukauskilpailussa 2-1-paremmuuteen. Tappio oli Jokereille kolmas peräkkäinen.
Eeli Tolvasella oli hyvä paikka ratkaista ottelu jatkoajan lopussa, mutta Venäjän maajoukkuemaalivahti Vasili Koshetshkin ei horjunut. Hän torjui 47 kertaa ja pysäytti Jokerien kaikki kudit voittolaukauskilpailussa.
– Niistä maalipaikoista, joita tänään saimme, pitäisi kyllä pystyä tekemään enemmän maaleja, Tolvanen kommentoi tiedotteessa.
– Vähän jo itsekin miettii, miksei mene. Tänään eivät vaan kädet riittäneet, Tolvanen harmitteli.
Jokerit pelaa maajoukkuetauon takia seuraavan kerran vasta ensi maanantaina. Kotikentällä vastaan asettuu Lada Toljatti.

STT

Kuvat: