Vilpas ei tervettä päivää näe – tällä kertaa sairausloman aloitti Koivisto

0
Mikko Koivisto palasi varsin hyvällä menestyksellä pelikentille.
Mikko Koiviston tästäkin liigakaudesta on tulossa kovin repaleinen.

Korisliigaa johtavan Vilppaan loukkaantumishuolet jatkuvat.

Maajoukkuemies Mikko Koivisto on toistaiseksi sivussa keskiviikkona Kauhajoella Karhubasket-ottelussa saamansa yläraajavamman vuoksi. Syyskuussa EM-kisoissa nilkkansa loukannut Koivisto on pelannut tällä kaudella vain viisi ottelua.

Vilpas kohtaa sunnuntaina Salohallissa hallitsevan mestarin Joensuun Katajan. Tuosta ottelusta saattavat olla sivussa myös Korisliigan ja Vilppaan ykkössentteri Aaron Jones sekä yli kaksi kuukautta sivussa ollut Matias Ojala. Jones ja Ojala olivat poissa keskiviikkona Kauhajoella, jossa Karhubasket katkaisi Vilppaan yhdeksän ottelun mittaiseksi venyneen voittoputken.

Ojalan ja Jonesin pelikunto ratkeaa vasta lähempänä sunnuntain ottelun ylösheittoa.

Helppoa ei ole Katajallakaan. Poissa ovat pitkäaikaispotilaat Vesa Mäkäläinen ja Alex Murphy. Lisäksi joukkue pelaa lauantaina Uudessakaupungissa Korihaita vastaan.

Vilpas on pelannut tällä kaudella jo 15 ottelua (11 voittoa/4 tappiota), Kataja vasta kymmenen (5/5). Ero selittyy Katajan Mestarien liigan ja Eurocupin otteluilla, joiden ”ansiosta” joukkue on pelannut harvakseltaan Korisliigaa.

Korisliigaa Vilpas-Kataja sunnuntaina Salohallissa kello 17.