Huippuvalmentaja Eetu Karvonen luennoi Someron uintitapahtumassa

0
Someron uimahalli valmistui syksyllä 2012.

Entinen huippu-uimari ja nykyinen huippuvalmentaja Eetu Karvonen luennoi uintitapahtumassa Somerolla ensi lauantaina. Karvonen on 31-vuotias liikuntafysiologian kandidaatti ja psykologian maisteri, joka valmistelee parhaillaan väitöskirjaansa huippusuorituskyvyn psykologiasta. Uintitaustaa löytyy 27 vuoden ajalta, parhaimpina saavutuksina MM-semifinaalit ja EM-finaalit, ja valmennuskokemusta 15 vuoden ajalta.
Tällä hetkellä Karvonen toimii uimari Matti Mattsonin henkilökohtaisena valmentajana sekä Porin uimaseuran päävalmentajana.
Uimahalli Loiskeessa Someron Esan omat masters-uimarit tarjoavat uintiin liittyviä vinkkejä altaalla. Lapsille on tarjolla ohjattua toimintaa lastenaltaalla.
Uintitapahtuman järjestävä Someron Esan uintijaosto on myös haastanut paikalliset urheiluseurat ja yritykset leikkimieliseen viestikilpailuun, jossa kuudesti uitavalla 50 metrin matkalla on myös pieniä tehtäviä. Viikonvaihteeseen mennessä viestikisaan oli ilmoittautunut kahdeksan joukkuetta, mukana arvovaltainen Someron kaupungin hallinnon joukkue. Haasteita otetaan yhä vastaan.
Päivän aikana päästään seuraamaan myös nopeuslaskukilpailua isossa liukumäessä, vesijumppaamaan sekä kokeilemaan merenneitopukuja.
Tapahtuma järjestetään ensi lauantaina 13.1.2018 kello 12:00–16:00 Someron Uimahalli Loiskeessa, sisäänpääsymaksun hinnalla.