LP Viestin takavuosien tähdet osoittivat lentopallotaitojen olevan edelleen tallella

0
Ihan kuin niin monen vuoden keväällä: Salohallin yleisö seisoo ottelupallotilanteessa ja odottaa LP Viestin voittavan jälleen yhden mestaruuden. Tässä tapauksessa tuli otteluvoitto.

Miltei koko olemassaolonsa ajan suomalaista naislentopalloilua hallinnut salolaisseura LP Viesti juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan pitkin lauantaipäivää. Juhlat saivat komean alun, kun LP Viestin takavuosien tähdet pelasivat näytösottelun Salon Viestin ykkössarjajoukkuetta vastaan.

Tähtien joukkueessa piisasi moninkertaisia Suomen mestareita niin kentällä kuin vaihtopenkilläkin. Taidot ovat edelleen tallella: tähdet voittivat ottelun erin 2-0 (25-14, 25-13).

Ennen mestaruusliigaottelun LP Viesti-LP-Vampula alkua Salohallin kattoon nostettiin salolaisjoukkueen viime kauden mestaruusviiri. Se on järjestyksessään jo kahdeksas.

Juhlat jatkuivat lauantaina vielä iltatilaisuuden merkeissä. Seura palkitsi juhlassa seuraavat henkilöt:

Kultainen ansiomerkki: Jukka E. Lehtinen
Pronssinen ansiomerkki: Ilpo Määttänen
Kultainen ansiolevyke: Tomi Lemminkäinen, Auno Lindh, Pentti Nurmi ja Petri Virtanen.

Tilaisuudessa julkistettiin myös LP Viestin tähdistöseitsikko. Siihen kuuluvat: hakkuri Virginie de Carne, passari Riikka Arminen, yleispelaaja Sini Häkkinen, yleispelaaja Hanna-Mari Arminen, keskipelaaja Dubravka Rakic, keskipelaaja Kaisa Nyman, libero Hillaelina Hämäläinen.

Juhlaottelun osallistujat. Takarivissä vasemmalta Salon Viestin pelaajat Minja Himanen, Jenna Laaksonen, Tuuli Mäki, Essi Alanko, Arita Ternava, Siiri Velling ja Suvi Syrjälä sekä tähtien joukkueen kakkosvalmentaja Michaela Madsen. Keskirivissä vasemmalta tähtien pelaajat Marjaana Sorokin, Riina Isomäki, Johanna Aaltonen, Kaisa Nyman, Vappu Ritala, Iida Murto, Taru Alho, Mira Hämäläinen, Hanna-Mari Arminen, Riikka Arminen ja Aino Linnamaa. Eturivissä Heidi Sjöholm, Oksana Pasternak ja päävalmentaja Sini Häkkinen.
Aikalisillä(kin) oli hymy herkässä.
Vielä on tilaa uusille mestaruusviireille.

Lue lisää sunnuntain Salkkarista