Perniön ja Kemiönsaaren lajitteluasemien aukioloaikoihin muutoksia

0
Lajitteluasemille voi viedä esimerkiksi vanhoja sähkölaitteita. Kuva: TS arkisto / Mikael Rydenfelt

Perniön lajitteluaseman keskiviikon aukioloaika pitenee kahdella tunnilla. Asema on avoinna jatkossa keskiviikkoisin klo 13–18. Lisäksi huhti–lokakuussa asema on auki joka kuukauden ensimmäisenä arkilauantaina klo 10–15.

Kemiönsaaren lajitteluasema palvelee torstaisin kello 13–18. Aseman kesäkauden aukioloaika siirtyy maanantailta tiistaille. Kesäkaudella huhti–lokakuussa asemalla palvellaan normaalin torstaiaukioloajan lisäksi tiistaisin kello 10–15 sekä joka kuukauden viimeisenä arkilauantaina klo 10–15.

– Aukioloaikojen muutokset perustuvat asiakaspalautteisiin ja lajitteluasemien kävijämäärien seurantaan, todetaan Lounais-Suomen Jätehuollon tiedotteessa.