Pieni salolaisyritys teki miljoonasopimuksen hyttitehtaan kanssa

5
Pertinaxin yrittäjät Jarmo Johansson ja Evelina Blom arvioivat lujan tuotekehitysuskon olevan avain menestykseen. Yritys oli valmis tekemään suuria muutoksia tuotantoon, jotta sopimus hyttitehtaan kanssa syntyisi. Kuva: SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo

Salon Meriniityssä toimiva Pertinax Oy on solminut yhteistyösopimuksen Piikkiössä toimivan hyttivalmistaja Piikkio Works Oy:n kanssa.

Pertinax toimittaa ensi kesästä alkaen yhteensä yli 5 000 metallipohjaista kuvatulostetta hyttitehtaalle. Tuotteita käytetään noin 2 600 hytin sisustuksessa. Hyttitehtaan omistaa Meyer Turku.

– Tämä on meille valtava tilaus, sanoo yrittäjä Evelina Blom Pertinaxista.

Sopimuksen arvo on yli kaksi miljoonaa euroa. Se tarkoittaa liikevaihdon huiman kasvun lisäksi myös rutkasti lisää töitä.

Blom arvioi, että nykyisin yhdeksän työntekijää työllistävä yritys tarvitsee projektin ajaksi 5–10 uutta käsiparia. Lisäksi tilaus työllistää yrityksen alihankkijoita.

Lue lisää perjantain 12.1.2018 Salon Seudun Sanomista

 

Salo nousee

Onneksi olkoon ponnisteluista ja onnistumisesta kamppailussa tilauksen saamisesta.
Menestystä jatkossakin.

Rami

Lämpimät onnittelut. Yrittämisessä ei ole pikavoittoja, hyvä työ on palkittu. Rami

Päivi Lehtonen

Hyvä Eve ja tiimi! Kovan työn takana, mutta onneksi uskotte itseenne! Niin tämän ansaitsette!!

Onnea

Olin kerran töissä pikkufirmassa, joka sai Tuun kaupungilta suurtilauksen. Olimme innoissame ja töitä paiskittiin hullun lailla. Että hyvin meni, mutta seuraavat kolme, neljä vuotta pomo kiroili, kun verottaja oli kimpussa koko ajan. Verokarhu oletti tietysti, että sama tahti jatkuu vuodesta toiseen.

Saattoi olla, että voitot tuosta tilauksesta hupenivat vuosien saatossa jälkiveroihin. Ehkä nykyään ollaan fiksumpia, niin pomot kuin verottajakin.

Kirjanpito kuntoon

Kyllä ne verot määräytyvät ihan tilinpäätöksestä näkyvän tuloksen mukaan. Arvioverotusta käytetään vain, jos veroilmoitusta ei ole annettu. Ongelmia tietysti tulee, jos rahat on kulutettu ennen kuin verojen maksun aika tulee.