Salon seutu oli vahvasti Niinistön kannalla

2

Sauli Niinistö kahmaisi roiman siivun Salon äänistä presidentinvaalissa. Lähes kolme neljäsosaa eli 73,2 prosenttia salolaisten äänistä annettiin Niinistölle. Pekka Haaviston kannatus on 7,8 prosenttia ja Laura Huhtasaaren kuusi prosenttia.

Somerolla Niinistön äänisaalis oli 66,3 prosenttia. Matti Vanhasen kannatus oli 8,2 prosenttia. Kolmannella sijalle nousi Paavo Väyrynen 7,4 prosentin kannatuksella.

Kemiönsaaressa Sauli Niinistö sai äänistä 65,6 prosenttia. Nils Torvalds nousi kakkoseksi 11,5 prosentin kannatuksellaan. Pekka Haavisto oli kolmas 9,9 prosentin kannatuksellaan.

Paimiossa Niinistö on niin ikään selvä ykkönen 68,1 prosentin kannatuksellaan. Kakkosena oli Haavisto yhdeksällä prosentilla ja kolmantena Huhtasaari 6,5 prosentin äänisaaliilla.

Sauvossa Niinistön kannatus oli 64,5 prosenttia. Pekka Haavisto sai 8,5 prosenttia äänistä ja Paavo Väyrynen 7,1 prosenttia.

Koskella Niinistö sai äänistä 65 prosenttia. Matti Vanhasen kannatus oli 10,9 ja Laura Huhtasaaren 7,4 prosenttia.

Marttilassa Sauli Niinistön osuus äänistä oli 66 prosenttia. Laura Huhtasaari on kakkonen 10,1 prosentin kannatuksella ja Matti Vanhanen kolmas 9,2 prosentilla.

 

Pahvi-Saulin äänestäjät

Moniko äänesti Saulia sen takia, että on Salosta kotoisin? Ei noin kuulu äänestää vaan äänestää sitä mitä hän edustaa.

Mamma

Voi kun taas sammutettiin tulipalo väärin. Huikeaa huomata kuinka suomalaiset ovat yksimielisiä nykyään vaikka meidän suppeaan sanavarastoomme onkin viime päivinä yritetty ujuttaa kahta uutta sanaa, sadan vuoden takaisia. Hyvä työ ansaitsee palkkionsa,ehkä hän kuitenkin edustaa noin 60% mielestä täysin kelvollista työntekijää. Minunkin nuoruudessani olisi vielä äänestetty puolueen mukaan vaikka ehdokkaana olisi ollut lumiukko.