”Tiet ovat nyt todella liukkaita” – ulosajoja Salossa ja Paimiossa

2
Liikenneviraston kuva Tilannehuone.fi:ssä on otettu Paimiosta perjantaiaamuna.

Aamuliikenteessä on sattunut jonkin verran ulosajoja. Päivystävän palomestarin mukaan tiet ovat nyt todella liukkauta.

– Tiet ovat todella liukkaita nyt. Pakkasta on niin paljon, että suolaa ei voida levittää, kertoo päivystävä palomestari Olli Högmander.

Hän laski perjantaiaamuna, että vuorokauden sisällä pelastuslaitos on saanut hälytyksiä yli kymmenestä ulosajosta eri puolilla Varsinais-Suomea.

Rekkakuski menetti ajoneuvonsa hallinnan ykköstiellä Salossa varhain perjantaina aamuyöstä. Kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa, vaan odotti paikan päällä rauhassa hinausauton tuloa, kertoo Turun Sanomat. Tapaus sattui yöllä yhden jälkeen.

Myös Paimiossa Tammisillan liittymän lähellä ajoi yksi henkilöauto ulos ja törmäsi moottoritien aitaan. Auton kuljettaja ei loukkaantunut. Ulosajo tapahtui ennen aamukahdeksaa.
Ulosajon vuoksi moottoritien toinen kaista Turkua päin ajettaessa oli hetken pois käytöstä. Liikenne jonoutui moottoritiellä.

E18

Kun se nyt YIT:n toimesta on tuohon kuntoon päästetty, niin ei siinä auta kuin hiekoitus.
Voisivat ihan tehdä opintomatkan Ruotsiin ja Norjaan, miten siellä pidetään moottoritiet sentään ajokuntoisina.

Autoilija

Paimion tapahtuman aikaan liikkeellä olleena voin sanoa, että tie oli hyvinkin ajokuntoinen. Kyllä vika on jossain muualla kuin tienhoidossa, kun talvirenkailla suistutaan ojaan suoralla tieosuudella.