”Ihan huikeaa” – Hiirikoski ja Räty valittiin tähdistökentälliseen

0

Maalivahti Noora Räty ja puolustaja Jenni Hiirikoski valittiin jääkiekon naisten olympiaturnauksen tähdistökentälliseen. Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n valitsijat nimesivät Hiirikosken myös turnauksen parhaaksi puolustajaksi.
Olympiakultaa voittaneesta USA:sta tähdistökentälliseen valittiin hyökkääjä Jocelyne Lamoureux-Davidson, joka viimeisteli loppuottelun ratkaisseen osuman voittomaalikisassa.
Kanadan hopearyhmästä tähdistökentälliseen mahtuivat puolustaja Laura Fortino ja hyökkääjä Melodie Daoust, joka valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Hyökkäystrioon valittiin myös Sveitsin Alina Müller.
– Ihan huikeaa. Mahtava fiilis päästä hakemaan mitali, spesiaalipäivä. Meillä on hieno joukkue, ja sitä kautta joskus tulee näitä henkilökohtaisiakin huomionosoituksia, Hiirikoski sanoi Suomen olympiajoukkueen Twitter-tilillä.
Hiirikoski valittiin myös Sotshin vuoden 2014 olympialaisissa tähdistökentälliseen ja turnauksen parhaaksi puolustajaksi. Suomi sijoittui Pyeongchangin kisoissa pronssille.

https://twitter.com/OlympicTeamFI/status/966590052020162560

STT

Kuvat: