Maailman suurin juniorilentopalloturnaus pelataan Salossa vuonna 2020?

0
Power Cup pelattiin edellisen kerran Varsinais-Suomessa Turun Kupittaalla vuonna 2012

Salon Viesti ja LP Viesti hakevat maailman suurimman juniorilentopalloturnauksen Power Cupin järjestämisoikeutta vuodelle 2020. Salon kaupunginhallitus päätti maanantaina antaa Salon Power Cupille tukensa, jos tapahtuma saadaan Saloon. Ilman järjestävän paikkakunnan tukea ei hakemusta olisi voitu tehdä.

– Olen useamman näitä nähnyt paikan päällä ja tiedän, minkälainen merkitys tapahtumalla on. Huima mahdollisuus Salolle ja mainosarvo Urheilupuistolle, lentopallomiehenä tunnettu Salon kaupunginjohtaja Lauri Inna hehkuttaa.

Hän korostaa, ettei Lentopalloliiton koordinoimaa tapahtumaa ole vielä luvattu salolaisille seuroille.
– Positiivista signaalia on annettu, että nyt Salon kannattaisi sitä hakea, hän myöntää.

Perinteisesti kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna pelattavaan Power Cupiin osallistuu vuosittain noin 850-900 joukkuetta ja kaikkiaan noin 10 000 henkilöä. Salossa tapahtuma järjestettäisiin Urheilupuistossa.

Lue lisää tiistain Salkkarista