Muutamaa pistettä vielä huutaa – LP Viesti voitti runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan LiigaPlokin

0
Noora Kosonen on 24-vuotiaaksi harvinaisen menestynyt lentopalloilija.

LP Viesti otti vuorokauden sisään toisen kotivoiton LiigaPlokista lentopallon naisten Mestaruusliigassa. Sarjakärki LP Viesti pelasi kolme kohtuullisen hyvää ja yhden heikon erän. Se riitti täyteen pistepottiin erin 3–1 (25–19, 25–19, 21–25, 25–16).

LP Viestin tehokkain oli loistavaa alkuvuotta pelaava Noora Kosonen (16/+10).

LP Viesti varmisti voitolla runkosarjan kakkossijan. Runkosarjan voittoon joukkue tarvitsee 2–3 pistettä jäljellä olevista kahdesta ottelusta. LP Viesti johtaa runkosarjaa neljällä pisteellä ennen Hämeenlinnan Pallokerhoa.

LP Viestin viimeiset ottelut runkosarjassa pelataan Orivedellä OrPon vieraana ja Kuusamossa Pölkyn vieraana.