OP Lounaismaalla rakenteiden uusimista, uusia asiakkaita ja 15,5 miljoonaa euroa voittoa

0

Lounaismaan Osuuspankilla viime vuonna uusittiin rakenteita ja tehtiin siinä sivussa 15,5 miljoonan euron liikevoitto – yhtä suuri kuin vuotta aikaisemminkin. Samalla pankki sai yli tuhat uutta omistaja-asiakasta, joita on nyt yli 46 000.
– Liiketoimintaroolissamme menestyimme vuonna 2017 hyvin. Huolimatta alhaisesta korkotasosta ja selvästi kiristyneestä hintakilpailusta, taloudellinen tuloksemme oli hyvä, toteaa toimitusjohtaja Jukka Hulkkonen vuosikatsauksessa.
Pankin vakavaraisuussuhde oli vuoden lopussa liki 47 prosenttia ja omat varat 240,8 miljoonaa euroa.
– Vahvistunut työmarkkina ja Varsinais-Suomen hyvä taloudellinen veto tulee jossakin vaiheessa näkymään positiivisesti myös meidän toimialueellamme, Hulkkonen toteaa.
Toimitusjohtaja Jukka Hulkkonen piti torstaina viimeisen vuosikatsauksensa Lounaismaan Osuuspankin johdossa. Huhtikuussa Hulkkonen jättää pankin johdon nykyiselle varatoimitusjohtajalle Jouni Hautalalle.

Lue 9.2.2018 lisää