Riita paviljonkiravintolasta repii Salon Yrittäjien hallitusta

11
Länsirannalle ideoitiin arkkitehti Ilmari Lahdelman suunnittelemaa paviljonkiravintolaa. Salon Yrittäjät vastusti rakennuspaikkaa. Kaavamuutos kaatui Salon kaupunginhallituksen äänestyksessä viime viikolla.
Länsirannalle ideoitiin arkkitehti Ilmari Lahdelman suunnittelemaa paviljonkiravintolaa. Salon Yrittäjät vastusti rakennuspaikkaa. Kaavamuutos kaatui Salon kaupunginhallituksen äänestyksessä viime viikolla.

Salon Yrittäjissä kuohuu. Yhdistyksen hallituskaan ei ole yksimielinen kiistassa Länsirannan parkkipaikoista ja rantaan kaavaillun paviljonkiravintolan kohtalosta.

– Salon Yrittäjien olisi pitänyt pidättäytyä ottamasta kantaa tähän asiaan, Varsinais-Suomen yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Hakkarainen toteaa.

Varsinais-Suomen Yrittäjät on joutunut setvimään Salon Yrittäjien roolia paviljonkikohussa. Hakkaraisen mukaan avunpyyntöjä on tullut sekä yrittäjäyhdistyksen hallituksesta että jäsenistöltä.

– Olemme tosi pahassa kriisissä, Salon Yrittäjien varapuheenjohtaja Laura Laakso sanoo.

Kriisipalaveriin on Salon Seudun Sanomien tietojen mukaan osallistunut tällä viikolla Jyrki Hakkaraisen lisäksi myös Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter sekä ulkopuolinen viestintäkonsultti.

Lue lisää perjantain Salon Seudun Sanomista.

Repa

Onko tämä sitä yrittäjien ajamaa paikallista sopimista?

Allan

On.

Eve

Kannattaisiko nyt Salon Yrittäjien hallituksen sisällä tapahtua jotain muutoksia?

Pertti+Syväperä

Kyllä. Oman edun tavoittelijat ”männikköön”.

Lennu

Pitäisikö ajatella, mikä on kaupunkilaisten etu eikä yrittäjien etu? Ja unohtaa kerrankin se oman edun tavoittelu.

Kannattaa listata plussat ja miinukset sekä verrata kummassa osiossa on enemmän hyviä asioita ennen kuin uhraa satojatuhansia euroja konsulttiyrityksiin, joiden tulos on todennäköisesti kuitenkin sama, paitsi että on hävitty läjä rahaa, turhaan.

Yhden köyden vetäjä

Salon ilmapiirissä on selkeästi tarve yhden sijaan kahdelle järjestölle; yrittäjille ja kilpaileville yrittäjille.

Eve

Puheenjohtaja vaihtoon

Se alkuperäinen Eve

Kas, joku on kirjoitellut nimimerkilläni. Toivoisin, että uskallettaisiin käyttää omaa.

MakeKake

Salon yrittäjät… sieltä ei taida löytyä ymmärrystä kenellekään, ei kanssayrittäjille eikä muillekaan, enkä nyt tarkoita yrittäjien yhdistystä, vaan yksinkertaisesti Salon yrittäjiä, hapanta ja kyttäävää, ahdasmielistä. Toki varmasti muutama iloinen poikkeus mukaan mahtuu.

matti

Minkä takia Salon yrittäjät otti asiaan kantaa. Sehän ei pitäisi kuulua heille lainkaan.Tarkoituksena luultavasti varmistaa torikahviloiden hyvä myynti.

Manolito

Muistuttaisin, että kaikki yrittäjät eivät ole ko. Yhdistyksen jäseniä!!!!!