Salon keskustassa paha ruuhka moottoritien sulkemisen takia

6
Syksyn ensimmäiset liukkaat kelit ovat ajankohtaisia perjantai- ja lauantaiaamuina.

E18-moottoritien sulkeminen on aiheuttanut pahat ruuhkat Salon keskustaan. Autoja on pitkissä jonoissa muun muassa Somerontiellä ja 110-tiellä.

Moottoritie on suljettu liikenteeltä Isokylän tunnelin kohdalta telematiikan yhteiskäyttökokeilun vuoksi. Liikenne on ohjattu kiertotielle Salon keskustan kautta.
Liikenne on kiertotiellä keskiviikkoon 14.2. kello 3 asti.

Kiertotie kulkee Pappilan eritasoliittymän rampista kantatielle 52, josta käännytään maantielle 110 Halikon suuntaan. Maantieltä 110 käännytään kiertoliittymästä maantielle 224 Märyn suuntaan ja Halikon eritasoliittymästä pääsee takaisin moottoritielle Turun suuntaan. Turun suunnasta kuljettuna reitti menee päinvastoin.

 

 

-RaS-

Valurin risteys kait kuitenkin veti hienosti…heheheh

S60

Ei ruuhka haitannut, oli vaan reitinvalinta kysymys. Kaivolasta Sairaalalle ajoin 20 minuuttiin ruuhkasta huolimatta, eli 52-Raitalankatu-Sepäntie-Meriniitty -reitti. Takaisin Mariankadun kautta 110 + Tokmanni-prisma, samoin Valuriin, Raitalankatu-Somerontien kautta vajaa 20 min. takaisin Kaivolaan.

Suhteellisen sujuvasti meni jopa verrattuna jokapäiväiseen normi Salon liikenteeseen nähden.

Maija

Ei varsinaisessa keskustassa iltapäivällä ainakaan ruuhkaa ollut, normaali liikenne. 110-tiellä oli reilusti enemmän liikennettä, sujui sekin.

YksPäivitys

Tässä kohtaa mietin, kun autoletkaa ikkunan takaa katselin, että paljonko Salo menetti, kun motari ohjattiin kulkemaan kaukaa kaupungin sivulta eikä yhtään lähempää kaupunkia. Tuonkin autovirran tuoma raha jos ne olisivat pysähtyneet Salossa, olisivat tuoneet sievoisen summan liikkeisiin…

Ohi vaan

Totta tuokin, ohikulkutien loppupätkä vielä valmiiksi niin sitten eivät enää ulkopaikkakuntalaiset meitä häiritse.

Sisääntuloväylät saatiinkin jo Kiskon- ja Perniöntien osalta riittävän hankalaksi, niin ei sieltäkään sattumalta ketään keskustaan eksy, vaan pääsee ohi nopsaan.

Ex-Noksu

Silloin aikanaan Salon kaupungin päättäjät nimenomaan halusivat, että moottoritie kiertää kaupungin mahdollisimman kaukaa eikä Salaisten eritasoliittymää haluttu vaikka Tiehallinto olisi sen tehnyt. Sitä saa mitä tilaa…