Sitowise osti salolaisen Dimenteqin

0
Dimenteqin toimitusjohtaja Teemu Virtanen siirtyy kaupan yhteydessä Sitowisen Smart City -liiketoiminta-alueen johtajaksi. Kuva: SSS-arkisto/Essi Seppälä

Rakennetun ympäristö suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaalisia palveluja tarjoava Sitowise Oy on ostanut salolaisen Dimenteq Oy:n.

Dimenteq Oy on erikoistunut paikkatietoa hyödyntäviin tietojärjestelmäpalveluihin.

– Sitowisen tavoitteena on olla rakennetun ympäristön tiedonhallinnan edelläkävijä. Dimenteq tunnetaan laadukkaista palveluistaan ja asiantuntevasta henkilöstöstään, ja osaamisemme täydentävät hyvin toisiaan, sanoo Sitowisen toimitusjohtaja Markus Väyrynen tiedotteessa.

– Dimenteqille yhdistyminen Sitowisen kanssa mahdollistaa liiketoiminnan kasvattamisen toiselle tasolle, jatkaa Dimenteqin toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

Sitowise hankkii koko Dimenteqin osakekannan ja kaikki Dimenteqin 37 asiantuntijaa jatkavat nykyisissä tehtävissään. Vuonna 2007 perustetulla Dimenteqilla on työntekijöitä Salon lisäksi Helsingissä ja Turussa.

Sitowise Oy työllistää lähes 1 300 henkilöä ja on suurin suomalaisomisteinen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointiyritys.