TRI:n Steve Chao: Jatkamme Salossa

9

TRI aikoo jatkaa Suomessa ja Salossa. Salolainen Turing Robotic Industries Oy asetettiin maanantaina konkurssiin, mutta liikemies Steve Chao kertoo SSS:lle perustavansa Saloon jo uutta yritystä. Chaon mukaan uuden yrityksen paperityöt valmistuivat jo kuukausi sitten ja virallisesti se saadaan pystyyn maaliskuussa.

Steve Chaon mukaan uuden Saloon perustettavan yhtiön nimeksi tulee Turing Robotic Industries Kepler Oy. Yrityksen toiminnan ydintiimiin kuuluvat vanhat yhteistyökumppanit Karri Suosara sekä Ilkka Matinpalo. Chao korostaa, ettei ole velkaa kenellekään ja että on investoinut paljon omia rahojaan Saloon.

Toimintaa on ja tulee olemaan Salon lisäksi myös Helsingissä ja Oulussa, mutta Salo on Chaon mukaan TRI:n Suomen matkapuhelinteknologian ja tuotekehityksen pääpaikka.

Lue koko juttu 6.2.2018 lehdestä

Aspire

Joulupukki asuu Korvatunturilla ja Steve Chao jatkaa Salossa.

Molempiin asioihin haluaisimme uskoa. Ollaan kaiken varalta kilttejä salolaisia.

Fenix-lintu

On se sitkeä sissi, mutta niinhän sitä sanotaan, että yrittänyttä ei laiteta. Tämä alkaa jo tuntua vähän toivottomalta.

Juunäinon

Liity keskusteluun. Nyt tuntuu olevan tekemisen meininki. Tästä lähtee uusi nousu.

Ex-noksu

Mielenkiintoista nähdä, missä Steve Chao aikoo jatkaa bisneksiään. Käskevätkö nuo joulupukkiin uskovat Salon päättäjät IoT Parkin unohtamaan saamatta jääneet 143 000 euron vuokrat ja antavat Steven jatkaa Nakolassa?

Mitenkähän käy koetuotantolinjan, joka nyt on takavarikossa?

Make

Lehdessä kertoi että tuotantolinjat ovat vanhentuneet, eli niille ei ole käyttöä. Vuokrille oli vakuudet olemassa joten rahat saadaan.

Ex-Noksu

Eivät nuo linjat muutamassa vuodessa mihinkään ole vanhentuneet. Matkapuhelimien valmistus- ja testausteknologia ei ole sen vertaa muuttunut. Eri asia on jos jostain syystä näin halutaan väittää. Mikäli vuokrille oli vakuus, niin miksi Salon IoT Park velkoi niitä konkurssihakemuksessa?

Haloo Salo

Eikö riitä että putsasi pöydän jo kerran?

Mamma

Näin sitkeä sissi on Väyrysen sukua.

Wanha Tinuri

No niin, toivotetaan menestystä, taas kerran. Kaverilla on kova tarve esitellä ympäripyöreitä suunnitelmia julkisuuteen. Jos olisi tähänkin asti pitänyt matalaa profiilia (ja hullut jännityksessä), niin tämän tasoista ryöpytystä ei olisi saatu ollenkaan aikaan. Tässä uudessa ulostulossa on taas kovin vähän sisältöä. Jokainen Nokialla töissä ollut tietää, miten hankalaa on ympäri maailmaa hajautetun projektin vieminen maaliin asti. Nokiallakin, menestyksestä huolimatta, suuri osa epäonnistui. Microsoft ei sitten onnistunut enää yhdessäkään. Osittain sen vuoksi, että Noksun huolellisesti hiotut organisaatiot olivat joutuneet niin suurten leikkausten kohteeksi, etteivät ne olleet enää toimintakykyisiä. Koko alalla on enemmän vainajia kuin menestyviä yrityksiä. Suuret teollisuusjätit ovat epäonnistuneet pahasti,… Lue lisää »