Daniel Rantanen ratkaisi IBK Medalle välieräsarjan voiton ennätysyleisön edessä

0
IBK Medan Jesse Kuusisto (oik.) oli vahvalla pelipäällä tiistaina ja teki teho 1+2.

Salolaisseura IBK Meda eteni salibandyn II divisioonan länsirannikon lohkon finaalin kaatamalla tiistaina Forssan Suupparit jatkoajalla 5-4. Ottelu seurasi Salohallissa 640 katsojaa. Määrä on tiettävästi kautta aikain suurin Salossa pelatussa salibandyottelussa.

Ottelun ratkaisi Medan hyökkääjä Daniel Rantanen, joka osui FoSun verkkoon ajassa 65.24. Maaliin syöttömerkinnän sai Ville Forsman. Rantanen viimeisteli ottelussa myös maalin myös varsinaisella peliajalla.

Meda johti ottelua jo 3-0 ja piti tiukasti jatkopaikasta kiinni. Vierailijat kuitenkin tulivat rinnalle ja jopa ohi 4-3. Meda haki ottelun lopussa tasoitusta ilman maalivahtia ja onnistui. Kakkosketjun keskellä pelannut Lauri Westerberg huudatti kotiyleisöä minuutti ja 13 sekuntia ennen päätössummeria.

IBK Meda kohtaa lohkofinaalissa paimiolaisen Ruoskan. Ottelupari käynnistyy Salohallista ensi tiistaina.