Goodwin SaiPan tehomies, Ässät kesti Lukon kovan loppukirin

0

SaiPa ja Ässät ottivat kotijäillään avausvoitot jääkiekon Liigan pudotuspeliavauksessa. SaiPa kukisti Pelicansin 4-2, ja Ässät voitti paikallisvastustajansa Lukon niukasti 2-1.
Lappeerannassa Pelicans meni avauserässä johtoon, mutta SaiPa nousi toisessa erässä tavoittamattomaan johtoon. SaiPan tehokkain oli kaksi maalia tehnyt David Goodwin, joka viimeisteli joukkueensa 3-1- ja 4-2-maalit.
Porissa Ässät aloitti vahvasti kapteeni Matti Kuparisen alivoimamaalilla, kun ottelua oli pelattu 48 sekuntia. Jarno Kärjen 2-0-osuma jäi voittomaaliksi, mutta Lukko kiri päätöserässä vahvasti. Janne Keränen kavensi erän puolivälissä, ja raumalaiset saivat lopussa kaksi ylivoimatilannetta.
Puolivälieriin etenee kahdella voitolla. Seuraavat ottelut pelataan torstaina Lahdessa ja Raumalla.

STT

Kuvat: