HuKu voitti juhlaottelunsa maksimaalisen pitkän kaavan kautta

0

Naisten salibandyn salolaisseura Huvinsa Kullakin pelasi kymmenvuotisjuhlaottelunsa lauantaina Salohallissa. Virallisesti laskien maanantaina pyöreitä vuosia täyttävä HuKu voitti I divisioonan ottelussa Santa’s Unitedin rangaistuslaukauskilpailun jälkeen maalein 4-3 (1-0, 2-2, 0-1, 0-0, 1-0).

Kyseessä oli tiettävästi ensimmäinen kerta seurahistoriassa, kun otteluvoitto ratkaistiin rangaistuslaukauksilla. Naisten I divisioonassa siirryttiin täksi kaudeksi systeemiin, jossa voittaja haetaan tarvittaessa pitkän kaavan kautta. Vielä viime kaudella ottelut ”saivat” päättyä myös tasapeliin.

Juhlapeli oli samalla myös HuKun kauden viimeinen kotiottelu. Kuudentena olevalla ja todennäköisesti sillä sijalla myös pysyvällä joukkueella on edessä vielä kaksi vieraskamppailua.