IBK Meda odottelee pudotuspelivastustajaa sekä play off -otteluiden alkamisajankohtaa

0
Medan maalivahti Joni Kallioniemi yllätettiin ottelussa neljä kertaa. Viimeinen Wirmon osuma tehtiin tyhjään maaliin.

Salolaisjoukkue IBK Meda lopetti salibandyn miesten II divisioonan runkosarjan sinänsä merkityksettömään 2-5 (0-1, 1-2, 1-2)-kotitappioon SBS Wirmoa vastaan. Jo ennen peliä oli selvää, että Wirmo voittaa länsirannikon lohkon ja Meda sijoittuu toiseksi.

Pudotuspelit alkavat ensi viikolla. Sekä otteluparit että Medan sarjan alkamisaika ovat epävarmoja. Wirmo valitsee vastustajansa kolmanneksi sijoittuneen Forssan Suuppareiden ja nelosjoukkue Paimion Ruoskan välillä. Jäljelle jäävä yhdistelmä kohtaa puolestaan Medan.

Salolaisjoukkue pyrkii pelaamaan kotiavauksensa ensi viikon torstaina. Siihen vaaditaan kuitenkin vielä vastustajan suostumus. Pudotuspelit pelataan paras kolmesta -järjestelmällä, eli jatkopaikkaan tarvitaan kaksi voittoa.

Salibandyn miesten I divisioonaan noustakseen pitää karsinnoissa voittaa peräti neljä otteluparia.