IBK Medan ja FoSun välieräavaus oli kaukana tylsästä – ”pelimiehen kymppi” käänsi ottelun kotijoukkueelle

0
Välieräavaus houkutteli torstai-iltana Salohalliin 380 katsojaa.

Salibandyn miesten II divisioonan välieräavaus IBK Medan ja Forssan Suupparien välillä oli odotettuakin hurjempi jännitysnäytelmä.

Vielä kymmenen minuuttia ennen loppua tilanne oli Salohallissa 4–5 FoSulle. Mutta niin sanottu ”pelimiehen kymppi” oli jälleen täynnä tapahtumia. Juuso Forsman tasoitti 5–5:een ajassa 50.51 ja Joonas Lastunen iski Medan 6–5-johtoon ajassa 53.48. FoSu otti samassa ajassa aikalisän, mutta vain 13 sekunnin kuluttua duunaripelaaja Joni Lahtinen siirsi Medan jo 7–5-johtoon. FoSun Ville Salomäki kavensi viisi minuuttia ennen loppua, mutta lopullisen sinetin tyhjään FoSu-maaliin iski Jesse Kuusisto 53 sekuntia ennen loppua. Forsman iski kaupan päälle ottelun loppulukemiksi 9-6.

Meda voitti siis viimeisen kymmenenminuuttisen 5-1.

Neljä maalia tehnyt Forsman oli Medan suurin sankari. Sentterit Joona Heljälä (1+2) ja Joni Kuusisto (1+2) viettivät kolmen tehopisteen iltaa. Vierasjoukkueesta Salomäki iski tehot 4+1.

Ottelusarjan toinen osa pelataan jo perjantaina Forssassa. Lohkofinaaliin selviää kahdella voitolla. Mikäli FoSu voittaa perjantaina, ratkaiseva kolmas osaottelu pelataan tiistaina Salohallissa.

Lue lisää pudotuspeliavauksesta perjantain Salkkarista!