Koskelainen Alex Naumi, 16, haastoi olympiakävijän – Oláhin rutiini riitti vielä tänä vuonna SM-kultaan

0
Menneellä viikolla Suomen maajoukkuettakin edustanut Alex Naumi teki SM-finaalista jännitysnäytelmän. (kuva: Suomen Pöytätennisliitto)

Benedek ”Pentti” Oláh saavutti seitsemännen pöytätenniksen miesten Suomen mestaruutensa viimeisen kahdeksan vuoden sisään eikä ole siten hävinnyt mainitulla ajanjaksolla SM-kisoissa kuin yhden ainoan ottelun. Ei hävinnyt sunnuntainakaan, mutta tulevina vuosina tappion todennäköisyys kasvaa entisestään.

Siitä pitää huolen Kosken Kaiun 16-vuotias Alex Naumi, joka haastoi Rio de Janeiron olympiakävijän SM-finaalissa tosissaan. Uransa ensimmäistä kertaa finaaliin yltänyt ja samalla ensimmäisen aikuisten SM-mitalin saavuttanut Naumi voitti Helsingin Ruskeasuolla kaksi erää, mutta Oláhin rutiini riitti lopulta 4–2-voittoon.