Mestaruusliigan runkosarja päättyi maratonotteluun Kuusamossa – LP Viestille ottelun ja Kertu Laakille pistepörssin voitto

0
LP Viestin hakkuri Kertu Laak voitti Mestaruusliigan runkosarjan pistepörssin.

Lentopallon naisten Mestaruusliigan runkosarja päättyi LP Viestin osalta voitokkaaseen, yli kaksi ja puoli tuntia kestäneeseen maratonotteluun Kuusamossa. Loppulukemiksi kirjattiin kotijoukkue Pölkky ensin mainittuna 2-3 (30-28, 28-30, 25-18, 17-25, 12-15).

Oriveden Ponnistus hävisi oman päätöskierroksen ottelunsa WoVolle 2-3, mutta yksi piste riitti tuomaan OrPolle runkosarjan kolmannen sijan. Se kohtaa kuudenneksi sijoittuneen LP Kangasalan, Pölkky viidenneksi sijoittuneen LiigaPlokin.

LP Viestin puolivälieräsarja LP-Vampulaa vastaan alkaa Salohallissa perjantaina 9. maaliskuuta. Lauantain LP-Vampulan nimellinen kotiottelu pelataan Oripäässä, sillä tavanomainen Huittisissa sijaitseva kotisali ei täytä Mestaruusliigan pudotuspelivaatimuksia.

Kolmas ottelu on ohjelmassa Salohallissa 14. maaliskuuta. Välieriin edetään kolmella otteluvoitolla.