Murtautujat liikkeellä Kiikalassa ja Kiskossa

1

Kiikalassa Kirkkotiellä on perjantai-alkuillan ja lauantai-iltapäivän välisenä aikana murtauduttu entisen liikekiinteistön tiloihin. Sisälle oli tunkeuduttu edelleen käytössä olevan autotallin ovet auki vääntämällä. Tekijä oli sisälle päästyään edelleen tunkeutunut rakennuksessa olevaan varastoon sekä rakennuksessa aiemmin toimineen eläinlääkäriaseman tiloihin. Mitään ei kuitenkaan havaittu anastetuksi.

Kiskossa Kurkelantiellä on marraskuun lopun ja viime perjantain välisenä aikana murtauduttu vapaa-ajankiinteistön rakennuksiin. Päärakennukseen oli menty ulko-ovi auki murtamalla. Piharakennukseen oli puolestaan menty ikkuna auki murtamalla. Molemmissa rakennuksissa oli kaapit ja laatikostot pengottu ja niiden sisällöt heitelty lattialle; mahdollisesti anastetusta omaisuudesta ei vielä ilmoitushetkellä kuitenkaan ollut tietoa.

 

Jerppu

Eikö nyt mitään keinoa suitsia näitä murtoveikkoja olisi? Jatkuva ja jokavuotinen riesa, poliisi on täysin kädetön näiden suhteen. Kaikki vastuu omaisuuden suojaamisesta jää kiinteistöjen omistajille.