Nousujohteisen runkosarjan lopun pelannut LP-Vampula yrittää horjuttaa LP Viestiä puolivälierissä

0
Ronja Heikkiniemi on ollut jo tovin poissa tositoimista. Nähdäänkö hänet kentällä perjantain puolivälieräavauksessa?

Lentopallon naisten Mestaruusliigan pudotuspelit alkavat LP Viestin osalta perjantaina, kun se kohtaa puolivälierin ensimmäisessä kamppailussa LP-Vampulan Salohallissa kello 18.30. Ottelua isännöi Salon Seudun Sanomat.

Lähtökohdat paras viidestä -pelattavaan ottelusarjaan ovat selkeät. Runkosarjan voittanut LP Viesti on suurluokan ennakkosuosikki kahdeksanneksi jäänyttä huittislaisryhmää vastaan.

LP Viesti voitti joukkueiden väliset runkosarjan kolme kohtaamista. Myös Suomen cupissa LP Viesti oli LP-Vampulaa etevämpi ja eteni jatkoon, vaikka hävisikin lopulta toisen osaottelun.

Salolaisittain mielenkiinto kohdistuu siihen, onko yleispelaaja Ronja Heikkiniemi toipunut jo loukkaantumisestaan. Myös keskitorjuja Dubravka Rakicin pelikunto on arvoitus. Varmaa on se, että toinen keskitorjuja Eeva Puukka jatkaa yhä pakkolevossa.

LP-Vampula pääsee otteluun näillä näkymin parhaalla kokoonpanollaan. Joukkueen ehdottomat syömähampaat ovat brasilialainen yleispelaaja Nayara Ferreira sekä yhdysvaltalainen hakkuri Sarah Blomgren.

Joukkueiden välinen toinen kohtaaminen pelataan Oripäässä jo heti lauantaina. Kolmas ottelu on ohjelmassa ensi keskiviikkona Salohallissa.