Pätevyys edellä, ei sukupuoli

0
Salon kirjaston Laurinsalissa puhuttiin naisvoimin politiikasta tiistaina. Kysymyksiin vastasivat kaupunginhallituksen puheenjohtajanaisisto Sanna Lundström, Saija Karnisto-Toivonen ja Ulla Huittinen.

Torstaista kansainvälistä naistenpäivää pohjustettiin tiistaina Salon kirjaston Laurinsalissa, missä Salon kaupunginhallituksen kolme naispuheenjohtajaa sai vastailla naisvaltaisen yleisön kysymyksiin Salon UN Womenin järjestämässä yleisötilaisuudessa. Saija Karnisto-Toivosen (sd.), Sanna Lundströmin (kok.) ja Ulla Huittisen (kesk.) mukaan Salon poliittisessa kulttuurissa ei onneksi toimita sukupuoli vaan pätevyys edelle.
Puheenjohtajisto kehui myös kunnallispoliittista ilmapiiriä sivistyneeksi, Me Too-skandaalinaiheita ei kukaan puheenjohtajista kertonut Salossa kokeneensa.
Kävi myös ilmi, että Salo kolmine naispuheenjohtajineen on Suomen kuntakartalla melkoinen harvinaisuus.

Lue 7.3.2018 lisää