Seksivankia Salossa pitäneelle miehelle ehdollista vankeutta

9
Pyörätuolimurhasta tuomitut pysyvät vankilassa edelleen.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut salonseutulaisen miehen raiskauksesta ja ihmiskaupasta vuoden ja kymmenen kuukauden pituiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Tuomittu piti 18-vuotta täyttänyttä naista seksivankina asunnossaan Salossa useita päiviä ja kauppasi häntä myös kolmelle muulle miehelle. Uhri ei väkivallan tai sen pelon vuoksi uskaltanut kieltäytyä.

Kolmekymppinen mies raiskasi naisen ainakin viidesti. Kaverit maksoivat hänelle 73 euroa siitä, että käyttivät uhria myös hyväksi.

Syyttäjä vaati nelikolle rangaistusta törkeästä ihmiskaupasta. Käräjäoikeus tuomitsi muut miehet sakkoon seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäytöstä.

Lue lisää torstain Salon Seudun Sanomista.

 

 

 

 

Uskomatonta

Ehdollista? Ei voi olla totta! Ihan uskomatonta toimintaa oikeuslaitokselta.

Käsittämätöntä

Näin on, kertoo vain jotain oikeuslaitoksen arvomaailmasta. Naisen itsemääräämisoikeudella ei näytä olevan mitään merkitystä. Yksiselitteisesti törkeää, nimittäin käräjäoikeudelta

AG

HS:ssä sanottiin tekijöiden olleen ulkomaalaistaustaisia, toki kansalaisuutta ei mainita. Ehdollista raiskauksesta, parituksesta, vapauden riistosta. Oikeuslaitos lievillä tuomiolla nauraa hyväksyvästi tehdyille rikoksille ja kertoo näin että nuoret naiset ovat vapaata riistaa.

Ihmettelijä

Miten tuollaisesta teosta voi selvitä ehdollisella? Tuosta tuomiosta pitäisi kyllä valittaa eihän tuota ymmärrä normaalilla oikeustajulla oleva ihminen.

pinki

Oikeat tekijät, se selittää kaikki ja ”oikeuslaitos”.

Tapio Äyräväinen

Salonseutulaisten miesten uskotaan pitäneen nuorta naista seksivankina salolaisessa asunnossa. Syyte törkeästä ihmiskaupasta on nostettu neljää maahanmuuttajaa vastaan. Yksi vastaajista on kateissa, ja hänet on etsintäkuulutettu. Ihmiskauppa muuttuu lain mukaan törkeäksi esimerkiksi silloin, kun rikoksen uhrin kyky puolustaa itseään on olennaisesti heikentynyt. Törkeästä ihmiskaupasta on annettu kourallinen tuomioita 2010-luvulla. Lähde: SSS 10.7.2017 Poliisille ilmoitetuissa seksuaalirikoksissa ulkomaalaisten epäiltyjen osuus kasvoi vuonna 2017. Seksuaalisessa ahdistelussa kasvua ilmoitettujen rikosten määrässä oli 202 prosenttia ja raiskausrikoksissa noin 64 prosenttia. Lähde: Tutkija Martti Lehti Helsingin yliopisto Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutti Tuomio: Ehdollista eli ei tuomiota. Ja koska ”tuomio” on alle kahden vuoden, niin kuin nämä aina… Lue lisää »

Tapio Äyräväinen

Nimet toki löytyvät eräästä mediasta, jonka entinen päätoimitaja kyörätään Andorrasta Suomeen. Saattaa olla, että ne löytyvät myös erään toisen entisen päätoimittajan blogista.

Make

Nimet löytyy vanhasta artikkelista, mutta siitä ei selviä kuka näistä oli se päätekijä joka tuomittiin. Puskaradio on tuomionsa antanut ja kaikki neljä ovat sen mukaan yhtä syyllisiä vaikka oikeuslaitos katsoi toisin.

Tapio Äyräväinen

Hyvä mies!

Kyllä selviää.

Etkö osaa käyttää Googlea vai etkö ole Facessa?