Somerolaissyntyinen Karoliina Tolvi kisaa ammattitaidon Euroopan mestaruudesta

0

Somerolaissyntyinen parturi-kampaaja Karoliina Tolvi on päässyt hiusmuotoilun edustajaksi Suomen ammattitaitomaajoukkueeseen kisaamaan EuroSkills -EM-kisoihin. Kilpailu pidetään Budapestissa 25.-29. syyskuuta.

Harjoittelu kisaa varten on kovaa työtä, kun vastassa ovat Euroopan huipputekijät. Tukena tässä toimii hiusalan ammattilaisista koostuva valmennustiimi. Jo maajoukkueeseen pääsy on vaatinut kisamenestystä. Kuvassa olevan kampauksen Tolvi teki vuonna 2015, kun hän valmistui Salon seudun ammattiopistosta ja voitti ammattitaidon SM-kilpailun.

Karoliina Tolvin valmentautumisesta kisaan voi lukea lisää sunnuntain 18.3. Salon Seudun Sanomista. Hänen valmentautumistaan voi seurata myös mm. Salon seudun ammattiopiston hiusalan blogissa http://hiusalasalo.blogspot.fi/2018/02/karoliina-tolvi-em-ammattitaitomaajoukk.html sekä Instagramissa @hairbykaro.