Teijo-Talot keskittyy julkisiin rakennuksiin – yksittäisten pientalojen tuotanto loppuu

4
Teijo-Talo matkalla tontilleen. Yritys keskittyy vastedes julkisiin ja yrityksille myytäviin rakennuksiin. (Kuva: Kunnallislehti)

Perniöläinen Teijo-Talot Oy aikoo vastedes keskittyä julkisen ja yrityssektorin tilaratkaisujen myyntiin ja valmistukseen. Samalla siirrettävistä taloistaan kuuluisa yritys luopuu tavallisille kuluttajille suunnattujen omakotitalojen valmistamisesta ja myynnistä.
Keskittyminen julkis- ja yrityssektorille selkeyttää yrityksen liiketoimintaa ja parantaa kasvumahdollisuuksia.
– Jo nyt leijonanosa yrityksen liikevaihdosta muodostuu yritys- ja julkisyhteisömyynnistä, joten panostaminen vain näihin asiakassegmentteihin on luonnollinen jatkumo yrityksen jo vuosia jatkuneelle kehitykselle, todetaan perjantaina julkaistussa tiedotteessa.
Teijo-Talojen tehtailla on tällä hetkellä rakenteilla useita hyvin erityyppisiä tiloja, muun muassa kouluja, terveysasemia, väistötiloja, toimistorakennuksia, vankila, keskuskeittiö sekä muita alkuvaiheessa olevia projekteja.

Lue 3.3.2018 lisää

Hyvä bisnes

Homekouluja Suomessa riittää…

Muutto mielessä

Vieläkö ehtii tilata valmiin pientalon satasen tontille?

Utelias

Missä satasen tontteja on? Siinä kaupungin tonttikampanjassa ainakin on valituksia kuulemma menossa.

Muutto mielessä

Ellei Salossa niin Koski TL:ssä. Byrokratiavapaa kunta, jossa eletään hyvässä sovussa ilman toisten asioihin puuttumista.