Wienissä neljä sai hengenvaarallisia vammoja puukotuksissa – yksi otettu kiinni tapahtumiin liittyen

0

Itävallassa neljä ihmistä on saanut vakavia vammoja Wienissä tapahtuneissa kahdessa puukkohyökkäyksessä. Asiasta kertoo muun muassa Die Presse.
Puukotukset tapahtuivat Leopoldstadtin kaupunginosassa keskiviikkoiltana. Ensimmäisessä puukotuksessa hyökkääjä puukotti perhettä ravintolan edessä Nestroyplatzin metroaseman lähellä, vanhempia ja perheen tytärtä, lehti kertoo. Ensimmäinen hyökkäys tapahtui hieman ennen kello kahdeksaa paikallista aikaa.
Tämän jälkeen yhtä ihmistä puukotettiin ensimmäisen puukotuspaikan lähettyvillä Pratersternilla. Poliisi kertoo ottaneensa kiinni yhden miehen liittyen jälkimmäiseen puukotukseen. Poliisi selvittää, liittyykö kiinniotettu ensimmäiseen hyökkäykseen.
Poliisin mukaan kaikkien uhrien vammat ovat hengenvaarallisia. Tekojen motiiveista ei ole tietoa.
Tapahtumien lähellä sijaitsee muun muassa kuuluisa Praterin huvipuisto.

https://diepresse.com/home/panorama/wien/5384127/Festnahme-nach-MesserAttacke-in-Praterstrasse

STT