Hamilton ei riehaantunut ”lottokisan” voitosta ja lohdutteli Bottasta

0

Mercedeksen F1-tallin brittitähti Lewis Hamilton voitti sunnuntaina Azerbaidzhanin gp:n hyvinkin onnekkaasti. Epäonnea oli sen sijaan tallitoveri Valtteri Bottaksella, joka keskeytti johtoasemasta vain kaksi kierrosta ennen maalia. Bottaksen päivän Bakussa pilasi rengasrikko.
Hamilton ei juhlinut voittoaan tavanomaisella riemulla. Itse asiassa hän myöhästyi palkintopallilta käytyään lohduttamassa Bottasta.
– Tämä oli lottokisa. En tiedä, voiko voittoa sanoa ”lahjaksi”, mutta kisa oli joka tapauksessa onnekas minulle, Hamilton totesi Autosportin mukaan.
– Seisoin palkintopallilla ajatellen, että Valtterin pitäisi olla tässä. Mielestäni hän olisi ansainnut sen. Voittotunne on todellakin erilainen silloin, kun tunnet, että joku muu olisi ansainnut sen.

https://www.autosport.com/f1/news/135708/hamilton-others-celebrate-inherited-wins-more

STT

Kuvat: