Joonas Rinne elää markkinointiviestinnän hermolla

0

Joonas Rinteen urapolku on kulkenut Salon ytimestä, Helenankadulta, Laurin lukion ja Joensuun yliopiston kautta toiseen ytimeen, nimittäin Suomen suurimpiin kuuluvan markkinointiviestintäyrityksen johtoryhmään.

– Työnkuvana on auttaa asiakkaitamme hyödyntämään digitaalisen markkinoinnin ja myynnin mahdollisuuksia paremmin heidän liiketoiminnassaan, Rinne selventää.

Rinteen työpaikkana on Valve, jossa hän toimii Valve Brand & Digitalin johtoryhmässä. Valve on iso yritys, noin 160 työntekijää, ja eturivissä alalla, jossa ei jäädä nauttimaan saavutetuista urotöistä: digitaalinen maailma ja siinä tapahtuva markkinointi muuttuu jatkuvasti.

– Pidän alan haasteista: käynnissä on hirvittävän isoja murroksia. Se motivoi, että voi olla itse mukana vaikuttamassa maailman muutokseen ja ihmisten arkeen, Rinne sanoo.

Lue lisää 7.4.2018 lehdestä