Kevin Spaceyn häirintäsyytökset syyttäjien arvioitavana Los Angelesissa

0

Yhdysvaltain Los Angelesissa syyttäjät tutkivat parhaillaan, antavatko näyttelijä Kevin Spaceyyn kohdistuvat häirintäsyytökset aihetta oikeusjuttuun. Spaceyn ura katkesi viime syksynä, kun useat miehet syyttivät häntä seksuaalisesta häirinnästä. Osa väitetyistä uhreista oli tekojen aikaan alaikäisiä.
Los Angelesin syyttäjänvirastosta kerrotaan, että käsittelyssä on Spaceytä koskeva juttu. Julkkisjuorusivusto TMZ:n mukaan tapaus ei todennäköisesti mene oikeuteen, koska se koskee vuonna 1990 tapahtunutta väitettyä häirintätapausta, joka on oikeuden silmissä jo vanhentunut.
Spaceyä koskevia häirintäsyytöksiä tutkitaan myös Lontoossa ja Yhdysvaltojen itärannikolla Nantucketin saarella.
Viraston mukaan myös tuottaja Harvey Weisteinia ja toimintanäyttelijä Steven Seagalia kohtaan esitettyjä syytöksiä arvioidaan parhaillaan.

STT

Kuvat: